top of page

Samla ihop några musiklärare så kommer jag, Maria Sandell,gärna till din ort för en inspirerande förmiddag eller eftermiddagsfortbildning med nya sånger för olika åldrar med en värdegrund som håller och som vi alla kan stå för. Sångerna finns i häftet " TILLSAMMANS"av "KÖRÄVENTYRET"Ni får idéer och koreografier som underlättar inlärningen och upplevelsen av musiken, tankar och samtal om förhållningssätt till omvärlden och till varandra, möjligheter till utmaningar i stämsång. Medskapande! Sångglädje!


Kan också användas i ett arbetslag med blandade ämnen och verksamhet.

Det kan vara musik, rörelse, svenska, bild, omvärldsorientering. Vi låter musiken ta plats och genomsyra och inspirera även andra ämnen.

OBS! Kursen är nu fulltecknad.
För fjärde året i rad inbjuder vi dig som leder barnkör i kyrkan till en kurs på Sundsgårdens folkhögskola. Välkommen att hämta ny inspiration, utöka din verktygslåda, låta kreativiteten få utrymme, möta kollegor och ladda dina egna batterier inför hösten. 

Under våra dagar tillsammans kommer mycket att rymmas. Här nämner vi lite av det som bjuds: Nya sånger – Rytmik – Enkla stämmor- Dans – Barn och tro – Att skapa kring ett tema – Att skapa tillsammans med barn –Sångteknik för barn – Vid dagens slut – Bad – Vandring – Gemenskap – Erfarenhetsutbyte. 

Årets kurs kommer att innehålla en workshop med en gästlärare som ger dig tips på hur du kan spela rytminstrument tillsammans med din barnkör.

Kursledare: Maria Sandell är körledare, låtskrivare, rytmikpedagog, sångerska och inspiratör. Hon är ledare och grundare av Köräventyret, en musikalisk växtplats för barn. Maria har 35 års erfarenhet av körledning på alla nivåer och anlitas flitigt av barn- och gospelkörledare runt om i landet för kör- och inspirationsdagar. Hon har gett ut 10 produktioner (CD samt nothäfte) för Köräventyret och flera andra inspelningar.Läs mer: www.koraventyret.sewww.sandsoul.se


Vi har släppt en ny musikvideo:) https://youtu.be/M6iYYvjczDE?si=ejWuDDHLH21ApprbKOM FRID

KOM JUL

KOM LJUS

Hoppas den får landa hos dig och ge dig frid.

Medverkande:

Danselever från Halmstad kulturskola

under ledning av Lena Lagerqvist

Sång: Fanny Söderberg Soomus Lydia Cronberg Rut Paulsson.

Solist: Fanny Söderberg Soomus

Musiker: Douglas Alin Jonathan Waldenfrid Petter Alin Pontus Gillgren.

Text: Linda Söderholm Gustafsson

Musik: Maria Sandell

Koreografi: Lena Lagerqvist

Filmning och redigering: Marcus Enryd

Koreografibeskrvning laddar du ner här på vår sida under Från Lucia till vintervitt.bottom of page